Hi, lieve mama to be,

Wat leuk dat je interesse hebt in een geboorte shoot!

Binnen mijn bedrijf vind ik kwaliteit en persoonlijk contact heel erg belangrijk. Daarom leer ik jullie tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek graag kennen. Wie zijn jullie? Wat zijn jullie persoonlijke wensen en wat is jullie verhaal?


Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk een shoot te boeken, omdat ik elke maand maar een beperkt aantal plekken heb. Wil je verzekerd zijn van een plek, dan moedig ik jullie aan om meteen een kennismaking te plannen zodra je weet dat jullie in verwachting zijn. Zo hebben jullie na deze ontmoeting genoeg tijd om met elkaar te bespreken of jullie, je bij mij op je gemak voelen en of ik deze bijzondere dag voor jullie tot een mooie herinnering vast mag leggen.

Je plek staat definitief gereserveerd zodra de offerte akkoord is en de aanbetaling voldaan is!


Mijn werkgebied is tot 1 uur rijden vanaf mijn woonplaats in Bergeijk. Twijfelen jullie of je binnen mijn werkgebied valt of krijg je een geplande keizersnede of een inleiding? Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Vanaf 37 weken ben ik 24/7 voor jullie beschikbaar. Vanaf deze week is het fijn om mij op bepaalde momenten op de hoogte te houden. Neem vanaf 37 weken contact op zodra je verandering merkt in je lichaam. Ik zal dan niet direct in de auto springen, maar zo kan ik wel al vooraf wat dingen regelen.

Het is fijn als je mij iets laat weten na dat je contact hebt opgenomen met de verloskundige of gynaecoloog. Zodra je denkt dat de bevalling gestart is, maakt niet uit hoe laat het is, bel mij dan meteen, zodat ik zo snel mogelijk naar jullie toe kan komen. Mijn streven is om te arriveren rond de 4-5 cm ontsluiting. Mocht de bevalling toch eerder beginnen en dit is voor de 36 weken, neem dan ook altijd even contact met mij op. Ik zal dan mijn uiterste best doen om er alsnog een mooie herinnering van te maken!


Zodra jullie kindje geboren is blijf ik nog 2 á 3 uur bij jullie om de eerste momenten samen en eventueel de eerste kennismaking met broertjes, zusjes, opa's en oma's vast te leggen. Nadat alle foto's gemaakt zijn ga ik naar huis en start ik met de nabewerking. Binnen 48 tot 72 uur stuur ik jullie de eerste 5 beelden al via een digitale galerij waar je de foto's in kunt downloaden. Na 5 á 6 weken is jullie geboortereportage helemaal klaar. Alle foto's worden op een USB-stick gezet en opgestuurd naar jullie thuis.


De geboortereportage blijft, na overhandiging, nog 3 maanden bewaard in mijn bestanden. hierna verwijder ik ze of bewaar ik ze anoniem, als jullie toestemming hebben gegeven om beelden te gebruiken voor sociaal media of commerciële doeleinden. Zorg er zelf ook altijd voor dat je voldoende back-up maakt en ze op verschillende plekken opslaat.

Contact

Email

hallo@prilleven.nl