Geboortekaartje laten ontwerpen

Geboortekaartje laten ontwerpen

Het is in ons land vanaf de vijftiger jaren van de vorige eeuw goed gebruik om een geboortekaartje te versturen. Ongeveer 95 procent van de kersverse ouders besluit een geboortekaartje te versturen en daarmee is Nederland op dit gebied koploper. Een geboortekaartje geeft nuttige informatie en is een kaartje dat doorgaans heel erg lang bewaard blijft. Een geboortekaartje gaat vaak een leven lang mee. Daarom is een geboortekaartje laten ontwerpen ook zo belangrijk voor veel mensen. Omdat elk kind uniek is, is een uniek geboortekaartje laten ontwerpen eigenlijk iets vanzelfsprekends geworden.

Omdat geen baby gelijk is, is een uniek kaartje echt op zijn plaats

Als grafisch ontwerper in Eindhoven kan ik je helpen een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen. Omdat geen enkele baby gelijk is, past een uniek geboortekaartje. Ik kan je op dat vlak prima van dienst zijn. Niet voor niets sta ik bekend als specialist in het ontwerpen van logo’s, echo illustraties en ook geboortekaartjes en geboorteposters. Ook kun je bij mij aankloppen als het gaat om gezinsillustraties, zwangerschap illustraties, huisdieren illustraties en huizen illustraties.


Het adres om een geboortekaartje te laten ontwerpen

Behalve dat je bij mij een geboortekaartje kunt laten ontwerpen, koop je bij mij een uniek cadeau en een cadeau vol met mooie herinneringen. Mijn lijntekeningen staan als uniek bekend en dat zorgt ervoor dat je bij mij altijd iets unieks aan kunt schaffen. Heb je zelf een idee over het ontwerp van een geboortekaartje, bespreek dat dan met me. Heb je iets in je hoofd, dan kan ik als specialist in geboortekaartje laten ontwerpen prima met je meedenken. Dat doe ik op basis van mijn expertise en mijn ervaringen.

Geboortekaartje laten ontwerpen
Geboortekaartje laten ontwerpen

Behalve een fraai kaartje biedt een goede geboortekaart ook de nodige informatie

Een uniek geboortekaartje is één ding, een goed geboortekaartje biedt natuurlijk ook de nodige informatie aan de ontvanger. Met een geboortekaartje laat je weten dat er een baby geboren is, en in de meeste gevallen is het kaartje bestemd voor familie, vrienden en bekenden. In het geboortekaartje plaats je zelf jouw unieke tekst of een gedichtje. Ook worden vaak zaken als de lengte en het gewicht van de baby genoemd. Ook kun je in het unieke kaartje aangeven wanneer mensen op bezoek kunnen komen om de baby te komen bekijken. Kies je ervoor om door mij een geboortekaartje te laten maken, dan krijg je een uniek en kwalitatief uitstekende kaart aangeboden die ik bovendien voor zeer betaalbare prijzen aan kan bieden.